Architecting on AWS

Kurzem Vás provede Radim Mutina (SK)

Základní info

Cíle kurzu

Během tohoto kurzu se naučíte:- Dělat rozhodnutí v oblasti architektury založené na AWS doporučených principech a řešeních.- Využívat AWS služby pro zajištění vysoké dostupnosti, spolehlivosti a škálovatelnosti Vaší infrastruktury- Využívat AWS Managed Services pro zajištění větší flexibility a odolnosti infrastruktury- Jak zefektivnit AWS infrastrukturu a tím získat maximum výkonu s nižšími náklady- Jak využít Well-Architected Framework na zlepšení architektur využívajících AWS řešení.

Obsah kurzu

V tomto kurzu získáte základy pro stavbu IT infrastruktury na platformě AWS. Naučíte se optimalizovat AWS cloud díky porozumění, jak jednotlivé AWS služby společně zapadají do celkového cloudového řešení. Prozkoumáme vzory řešení a best practices v AWS, které Vám pomohou navrhovat optimální IT řešení postavené na AWS cloudu. Podíváme se také na případové studie, které Vám ukážou, jak AWS zákazníci navrhli svou infrastrukturu a jaké strategie a služby při tom využili. Součástí kurzu je i mnoho LABů, kde si vlastnoručně vyzkoušíte řadu AWS služeb.

Předpoklady

Tento kurz je určen pro:- Solution architekty- Solution design inženýry Doporučujeme, aby účastníci kurzu splnili následující předpoklady:- Absolvovaný kurs AWS Technical Essentials- Znalost distribuovaných systémů- Přehled o základních principech počítačových sítí - Znalost konceptu cloud computingu- Pracovní znalost multi-tier architektur

Architecting on AWS

Vybraný termín:

25.2.2025 –  27.2.2025  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
0 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je pět a dvě ? Součet zapište číslicemi.
AWS