Blender – Pokročilé materiály a renderování

Kurzem Vás provede některý z odborných lektorů společnosti ICT Pro.

Základní info

Popis kurzu

Chcete posunout své 3D projekty na profesionální úroveň a dosáhnout fotorealistických či stylizovaných výsledků? Tento kurz vám poskytne komplexní znalosti a pokročilé techniky práce s materiály, texturami a renderováním v Blenderu. Naučíte se nejen jak dosáhnout fotorealistických nebo stylizovaných výsledků, ale také jak následně vylepšovat výstupy pomocí pokročilých kompozičních nástrojů.

Během kurzu si osvojíte schopnosti, které vám umožní vytvářet a kombinovat komplexní materiály a masky, optimalizovat nastavení renderování a efektivně pracovat s vlastnostmi modelů pro dosažení technicky dokonalých a vizuálně působivých výstupů. Ať už vytváříte statické obrázky nebo animace, výsledky vašeho renderování budou ohromující jak po estetické, tak po technické stránce.

Obsah kurzu

  • Připomenutí důležitých základů 3D
  • Vytváření komplexních materiálů
  • Pokročilé techniky renderování pro profesionální výstupy
  • Kom ompoziting a postprodukční techniky
  • Sekvence a animace

Předpoklady

Pro účast na kurzu je doporučeno mít základní znalosti práce v prostředí Blenderu na úrovni kurzu Blender – Úvod do 3D. Kurz je veden na platformě Windows, ale znalosti jsou univerzální pro všechny běžné operační systémy (Windows, Mac, Linux).

Blender – Pokročilé materiály a renderování

Vybraný termín:

26.3.2025 –  27.3.2025  Praha Upřesnující informace k termínu

Cena
7 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a sedm ? Součet zapište číslicemi.