CompTIA Security+

Základní info

CompTIA Security+ je globální certifikace, která ověřuje základní dovednosti nezbytné k provádění základních bezpečnostních funkcí a prosazování kariéry v oblasti IT bezpečnosti.
Kurz CompTIA Security+ poskytuje vynikající úvod do oblasti bezpečnosti a perfektní řešení pro ty, jejichž cílem je získat certifikaci Security+ pro svou práci, prokázat základní znalosti bezpečnostních konceptů nebo získat další znalosti pro zabezpečení svých sítí. V tomto kurzu budou účastníci implementovat, monitorovat a odstraňovat problémy s infrastrukturou, aplikacemi, informacemi a provozní bezpečností.

V čem je jiná?

  • Security+ je více používána – zvolilo si ji více korporací a obranných organizací než kteroukoli jinou certifikaci na trhu pro ověření základních bezpečnostních dovedností a pro splnění požadavků DoD 8570.
  • Security+ je praktická– jediná základní certifikace kybernetické bezpečnosti, která klade důraz na praktické praktické dovednosti a zajišťuje, že bezpečnostní profesionál bude lépe připraven na řešení problémů širšího spektra.
  • Více profesí se obrací k Security+ aby doplnili dovednosti – základní dovednosti v oblasti kybernetické bezpečnosti lze uplatnit ve více dnešních pracovních rolích pro zabezpečení systémů, softwaru a hardwaru.
  • Security+ je v souladu s nejnovějšími trendy a technikami – pokrývá nejzákladnější technické dovednosti v oblasti hodnocení a řízení rizik, reakce na incidenty, forenzní analýzy, podnikových sítí, hybridních/cloudových operací a bezpečnostních kontrol, což zajišťuje vysoký výkon při práci.

Certifikační zkouška není zahrnuta v ceně kurzu.

CompTIA Security+

Vybraný termín:

3.2.2025 –  8.2.2025  ONLINE

Cena
27 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a sedm ? Součet zapište číslicemi.