Implementace IPv6

Základní info

Cíle kurzu

Kurz je součástí navazujících školení z oblasti IPv6, jeho cílem je seznámit účastníky s konfigurací protokolu IPv6 na směrovačích a dalších L3 prvcích. Po absolvování tohoto kurzu má student potřebné znalosti pro reálnou implementaci IPv6 a zajištění bezpečnosti na většině nejrozšířenějších síťových prvků.

Obsah kurzu

- IPv6 configuration on Cisco IOS - IPv6 address assignment methods - Domain Name System (DNS) in IPv6 - First Hop Security (FHS) - IPv6 Access Control Lists (ACL) - First Hop Redundancy (FHRP) in IPv6 - Cisco Express Forwarding (CEF) in IPv6 - Dynamic routing protocols in IPv6 - Routing protocol security - Best practices for implementing IPv6

Předpoklady

Znalosti v oblasti Internetworkingu, TCP/IP, IPv4 směrovacích protokolů včetně OSPF a BGP v rozsahu školení RS2 a RS3Konfigurace přepínačů a směrovačů v rozsahu školení A1, A2 a RS1. Teoretická znalost protokolu IPv6 v rozsahu školení A3.

Studijní materiály

- Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.- Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Implementace IPv6

Vybraný termín:

18.3.2025 –  19.3.2025  Praha 8 Upřesnující informace k termínu

Cena
22 000 Kč + 21% DPH

Termíny kurzu

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a jedna ? Součet zapište číslicemi.