Kyber. bezp. a ochrana před běžnými útoky v reálné LAN síti

Kurzem Vás provede Kamenicky Milos

Základní info

Cíle kurzu

Školení je určeno osobám, které mají zájem získat odborné znalosti a dovednosti v kybernetické bezpečnosti. Absolvent získá přehled o různých druzích útoků a zkušenosti potřebné k eliminaci těchto útoků na spravované IT aktiva. Školení je sestaveno tak, aby absolvent v této oblasti získal komplexní znalosti a dovednosti a ty dále mohl využívat v pracovní sféře.

Obsah kurzu

- Útoky na druhé vrstvě OSI modelu a jejich eliminace- Řízení komunikace na hranici sítě- Útoky na e-mail komunikaci a její zabezpečení- Zabezpečení komunikace na web stránky- Útoky na zranitelná místa běžně používaných síťových služeb- Útoky na web aplikace- Útoky na „clear textové“ protokoly- DoS útoky- Autentifikace a autorizace uživatelů- Útoky na wifi sítě- Malware a jak se před ním chránit- Bot sítě

Předpoklady

Minimálně středoškolské vzdělání a alespoň roční praxe se správou LAN sítě – správa přepínačů, správa pracovních stanic, výhodou jsou znalosti spojené se správou firewall zařízení.

Studijní materiály

Na školení formou on-site účastníci obdrží tištěnou verzi studijních materiálů.Na školení formou online účastníci obdrží přístup k elektronické verzi studijních materiálů.

Kyber. bezp. a ochrana před běžnými útoky v reálné LAN síti

Vybraný termín:

7.10.2024 –  11.10.2024  Bratislava 2 Upřesnující informace k termínu

Cena
1 550 Euro + 20% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je tři a deset ? Součet zapište číslicemi.