Office Academy

Základní info

Připoj se k Office Academy a staň se expertem na Excelovské tabulky, textové soubory ve Wordu i stylové prezentace v Powerpointu. Navíc nezůstaneme pouze u kancelářského balíčku, ale ponoříme se i do Google nástrojů a základů datové analýzy.

Popis Akademie

Office Academy je určena všem zájemcům, kteří chtějí získat pokročilé znalosti a dovednosti pro práci v kancelářských nástrojích Microsoft Office. Největší část kurzu je věnována Excelu. V úvodu kurzu se zaměříme na základní funkcionality Excelu jako je formátování, práce s buňkami a listy. Následně se přesuneme k tvorbě grafů, používání Excelových funkcí a využití kontingenčních tabulek. Později se podíváme i na pokročilejší koncepty včetně souhrnů dat, importů a Power Query až po samotné programování v Excelu pomocí VBA a Office Scripts.

Po dokončení části Excelu se podíváme na oblíbený textový nástroj MS Word, ve kterém si ukážeme nejen základní funkcionality, ale především jak pracovat s textem na pokročilé úrovni pomocí stylizace a formátování. Poté se v dalších částech kurzu přesuneme k Powerpointu, který je hojně využívaný k tvorbě poutavých firemních prezentací, a k MS Outlooku, nástroji pro správu pošty, kalendáře a úkolů. Po osvojení Microsoft Office nástrojů se přesuneme k problematice práce s daty a naučíme se, jak třídit data pomocí databází SQL a MySQL. 

V závěrečné části kurzu probereme ještě několik dalších moderních nástrojů pro kancelářskou práci jako je Visio, To Do, Copilot, Teams, Power Apps, Power Automate, Power Query a Power BI. Nevynecháme ani alternativy Microsoft nástrojů v podobě Google nástrojů, ukážeme si všechny dostupné programy a povíme si o jejich funkcích, výhodách či nevýhodách a rozdílech, abyste byli schopni samostatně posoudit vhodnost různých nástrojů pro vaši práci.

Studium probíhá zcela distančně, přičemž 40 hodin výuky probíhá prostřednictvím živých webinářů s lektorem a 105 hodin výuky probíhá studiem v e-learningové platformě Skillmea. Kurz je zakončen závěrečnou zkouškou v Praze a skládá se z testu a jedné otevřené otázky

Office Academy

rekvalifikace - akreditované MŠMT (podle zákona č. 435/2004 Sb.)
Vybraný termín:

5.11.2024 –  28.2.2025  ONLINE
18:00 – 20:30 hod.

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a tři ? Součet zapište číslicemi.