Pracovníci potravinářských podniků a výrobců obalů (obaly určené zejména pro přímý kontakt s potravinami). Vhodné zejména pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, vedoucí a členy týmu HACCP.
Aktualizace legislativních požadavků, trendů a požadavků IFS a BRC pro řízení alergenních rizik v potravinářském průmyslu. Aktuální přístupy k analýze, řízení a komunikace rizik. Identifikace principů k odstranění rizika křížové kontaminace potravin alergeny.
Vysokoškolské vzdělání - potravinářského, veterinárního, medicínského nebo hygienického směru, doporučená praxe v oboru minimálně 2 roky, nebo SŠ vzdělání potravinářského, veterinárního, medicínského nebo hygienického směru, doporučená praxe v oboru 4 roky.
Vzdělání v oblasti výroby potravin, kvality, hygieny, HACCP. Praxe v potravinářské výrobě, resp. výrobě obalových materiálů určených pro přímý kontakt s potravinami, resp. potravinovými surovinami.
Není požadováno.
1 den
Výklad, případové studie.
Účastník při splnění 80 % docházky obdrží osvědčení o absolvování kurzu.
Kurz je doporučen držitelům personálních certifikátů k recertifikaci.
Jana Kvapilová, tel.: +420 221 082 231