Bezplatná série ITIL® webinářů: Nepropásněte příležitost prohloubit své znalosti ITIL

Prohloubení znalostí v oblasti ITIL® nikdy nebylo jednodušší! Vzdělávací společnost NH Prague Knowledge Centers pro vás řipravila exkluzivní sérii čtyř bezplatných webinářů vedených uznávaným ITIL® expertem Davidem Billouzem, ITIL® Masterem a ambasadorem ITIL® v České republice. Tato série vám nabídne cenné informace, které můžete okamžitě využít ve své organizaci, a pomůže vám lépe pochopit principy a praktické využití ITIL®.

David Billouz

David Billouz, jeden z předních odborníků na ITIL®, se během série webinářů zaměří na klíčové aspekty ITIL®, včetně základních principů, praktických implementací a příležitostí pro kariérní růst. Každý webinář je navržen tak, aby přinesl praktické poznatky a umožnil účastníkům pochopit hodnotu ITIL® a jeho aplikaci v reálném prostředí.

Co vám série nabídne?

Tyto webináře jsou skvělou příležitostí pro všechny, kteří chtějí lépe porozumět metodologii ITIL®, ať už jsou na začátku své kariéry, nebo se chtějí ve své profesi posunout dále.

Proč byste se měli připojit?

  • Bezplatný přístup k odborným znalostem – Ušetřete náklady na školení a získejte znalosti od jednoho z nejlepších ITIL® expertů v oboru.
  • Praktická implementace ITIL® – Zjistíte, jak ITIL® pomáhá vytvářet hodnotu ve firmě a zlepšovat firemní procesy.
  • Kariérní růst – Naučte se, jak můžete ITIL® využít k tomu, abyste posílili svou pozici a příležitosti v oboru IT a managementu.

Připojte se k webinářům a získejte cenné znalosti!

Nenechte si ujít tuto příležitost, jak se zdarma vzdělávat od nejlepších v oboru a posunout svou kariéru na další úroveň. Připojte se k sérii ITIL® webinářů a zjistěte, jak můžete ITIL® implementovat do své organizace a zlepšit nejen procesy, ale i firemní kulturu a kariérní možnosti.

O Davidu Billouzovi

David Billouz je jedním z předních ITIL® expertů, který se podílel na tvorbě metodologie ITIL® a působí jako ambasador ITIL® v České republice. Díky svým hlubokým znalostem a zkušenostem dokáže David přinést nejen teoretické základy, ale také praktické rady, jak ITIL® zavést a úspěšně používat v každodenní praxi.

REGISTRACE

O NH Prague Knowledge Centers

Nabízí širokou škálu vendor-akreditovaných kurzů v oblasti IT (kurzy pro největší poskytovatelé IT technologií, jakými jsou Microsoft, Cisco, Citrix, AWS, SAP, VMware a další), v oblasti IT bezpečnosti, řízení IT služeb (ITIL4), projektového řízení (PRINCE2, PMP) a kurzů v oblasti vedení a rozvoje obchodních dovedností.

Jsme oficiálními tréninkovými partnery pro tech giganty Microsoft, Cisco, AWS a taky CompTIA Authorized Partner, IAPP Training Partner, Accredited Training Organization (ATO) pro ITIL4, PRINCE2, PRINCE2 Agile, EC-Council ATO (pro CEH, CCISO a všechny další certifikace) a PECB. Školení nabízíme v našem časovém pásmu CET a v americkém časovém pásmu ET a v anglickém a českém jazyce. Kurzy lze absolvovat buď online ve virtuální třídě, nebo přímo v sídle společnosti v centru Prahy, případně ve vámi zvolených prostorech.

NH Prague Knowledge Centers je česká společnost vedená lidmi z československé komunity. Klademe důraz na potřeby firem i jednotlivců v České republice a na Slovensku. Spolupracujeme s nejlepšími poskytovateli kurzů  a certifikací (learning solutions) v USA a EU s cílem nabídnout našim klientům v České republice nejlepší kurzy z USA a EU za lokální ceny.